Velkommen til J.O.C.K

posted in: Ikke kategoriseret | 0
Previous Image
Next Image

info heading

info content

 

Velkommen til sæson 2014

Vinteren fik aldrig rigtig bidt sig fast, foråret har allerede vist sit milde ansigt og med udgangspunkt i det milde vejr, har nogle sikkert allerede “tyvstartet” sæsonen på landevejen.

Men officielt starter vi først sæsonen i slutningen af marts – det sker med opstartsmøde onsdag d. 26. marts 2014 kl. 19.30 på skolen i Jegerup, hvor klubben vil være vært for lidt kaffe og kage. Søndag d. 30. marts går det så løs med første træningstur på landevejen. Vi starter med fælles morgenbrød på skolen kl. 10.00, for derefter at hoppe på cyklerne. Vi starter ud i et moderat tempo, hvor alle kan være med, så vi vil råde alle, der vil prøve kræfter med at cykle i en klub, til at møde op.

I år er sæsonstarten forbundet med et par ændringer. Vi får nyt klubtøj og en opdateret hjemmeside, der er tilpasset anvendelsen af de nye medier, som Ipad og Smartphone. Der vil løbende komme opdateringer til sidens udseende, og vi håber på aktiv feedback fra jer, som medlemmer og brugere. Vi arbejder også med en tanke om, at integrere klubbens egen facebook gruppe.

Opdateringen af hjemmesidens platform gør det også meget nemmere at foretage upload af billeder fra de ture og begivenheder som klubbens medlemmer har deltaget i. Så vi kan få en deling af de oplevelser vi som klubmedlemmer har.

Vi håber at I vil tage godt imod den nye hjemmeside. Og at den opleves som en reel fornyelse, så den ved hjælp af jeres kommentarer og oplevelser kan blive et aktiv for klubben. Til gavn for alle medlemmer.

Bestyrelsen ser frem til endnu en fantastisk sæson i vores nye klubtøj, støttet af såvel “gamle” som nye sponsorer.

Vel mødt, og så ses vi på cyklerne. :o)

——————————–

Første tur er afholdt i dag søndag d. 30. marts 2014 fra kl. 1000 til kl. 1300. 

31 m/k mødte op til kaffe og rundstykker som blev indtaget i entreen / foyeren på Jegerup Skole. En pæn 1/3 del var nye medlemmer og der havde nok været endnu flere, hvis ikke vejret havde været så diset og tåget som tilfældet var.

Medlemmerne blev på vegne af bestyrelsen og i formandens fravær/afbud, budt velkommen af undertegnede, hvorunder der også blev givet en orientering om dagen. Herunder, at vi ville køre i samlet flok, men delt op i 3 grupper, fra Jegerup til Nustrup, derfra videre ad Kolsnap til Bevtoft, hvor der ville blive fælles pause og hold v. Kirken, hvorefter vi ville blive delt op.

Vejret i var i øvrigt med næsten ingen vind og en rimelig temperatur efter årstiden, men som sagt lidt fugtig pga. disen.

Efter indtagelsen af rundstykker og kaffe, blev der fløjtet til afgang kl. 1030. Her blev der foretaget inddeling af 3 hold. Poul Henning Stab Nielsen forrest med alle nye medlemmer. Christian Mumm med et hold i midten og undertegnede med det sidste hold.

Forinden afgang skulle enkelte have pumpet cyklen og Ove Sørensen fandt ud af, at hans ny-monterede kæde ikke var trykket godt nok sammen i samleledet, hvilket blev afhjulpet på stedet. Ove stolede dog ikke på denne nødreparation og cyklede hjem og fik det ordentlig trykket sammen og koblede sig senere på i Over-Jerstal.

Vi kørte herefter af sted mod Nustrup i godt tempo på omkring de tredive kilometer i timen. Vi holdt næsten 3 grupperinger mht. overhalende biler og det disede vejr. I Nustrup gjorde vi holdt v. Kirken og kaptajn Poul Henning Stab Nielsen anmodede om, at de i deres gruppe gik bagerst og ville finde deres egen tempo og delvis rute videre rundt, hvilket blev aftalen.

Gruppe 2 og 3 fortsatte herefter i samme rækkefølge mod Bevtoft over Kolsnap til Bevtoft Kirke, hvor der blev gjort holdt og delt op i hold 1 + og hold 2.

Hold 1 + (5 nyere medlemmer)  ved undertegnede cyklede efter aftale mod Over-Jerstal med henblik på at holde sammen og herunder træne samkørsel i en gruppe. Der blev trænet skifte og kørsel i samlet flok, samt det at lægge på hjul for at spare energi. Ved ankomst til Over-Jerstalvej i Vojens blev løbet givet forbi Bdr. Gram og frem til rundkørslen ved Shell tanken, hvorefter vi samles og kørte i en linje igennem Vojens by. Videre ad Jernhytvej forbi pumpestationen og videre ad Ladegård til Høgelund, hvor løbet igen blev givet frit, med  henvisning til byskiltet i Vedsted.

Samling igen v. Slukefter og samlet kørsel mod Over-Jerstal til Johannes Møllers maskinfabrik, hvor løbet igen blev  givet frit til byskiltet i Over-Jerstal, hvorefter vi samles igen v. rundkørslen. Samlet kørsel m. skifte til Vojens. V. Lilholtvej gik 3 mand mod Nustrup og hjemad. Opsamling v. Shell i Vojens, hvor dagen kort blev gennemgået og rundet af.

Poul Henning Stab Nielsen har oplyst, at de kørte mod Skrydstrup videre mod Over-Jerstal og ad Jernhytvej og forbi pumpestationen til Vojens og hjem. Der blev trænet i at skifte og at køre i samlet flok. Undervejs blev flere cykler pumpet efter, idet flere godt kunne tåle et større lufttryk i slange og dæk. Et enkelt sæde var løst og et par justeringer blev drøftet fremadrettet. God tur ingen punkteringer og alle ytrede sig godt tilpas.

Christina Mumm og følge bestod alene af erfarne medlemmer og de kørte via Bevtoft til Over-Jerstal og til Vojens, hvor der blev sluttet af med de som kunne cykle direkte hjem og de øvrige som skulle til Jegerup. Ingen punkteringer og alle veltilpas.

Vi ses igen, onsdag d. 2. april 2014 kl. 1830 med mødested v. Svend Åge Schmidt`s cykelforretning i Vojens på Vestergade.

Husk altid:     – ny smurt kæde og pumpet slange/dæk med ikke under 8 bar.  

Jens-Peter Rudbeck

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.