Nyt Fra Bestyrelsen

Vi har haft første bestyrelsesmøde efter den nye bestyrelse blev valgt på generalforsamlingen. Vi havde mange gode emner på dagsordenen. bla.

  1. Ny formand og opgavefordeling
  2. Nyt tøj og dato for tøjprøvning
  3. Løb i 2022

Ny formandHenrik Lindbjerg Hansen har takket ja til at påtage sig opgaven som formand for JOCK.Resten af bestyrelsen består af:Doris Kristensen – KassererOle Krab – Sponsorer og nyt TøjJane Stewart – Kontakt for nye MedlemmerKasper Paulsen – Hjemmeside og FacebookJohn Nielsen – Suppleant

TØJ 2022Det bliver muligt at prøve tøjet på den 23-11-2021 fra kl. 18.30 til 20.30 i vores klublokaler/omklædningsrummene.Der vil efter ønske fra flere medlemmer i 2022 være 2 modeller at vælge imellem.Hardday som er den nuværende modelSunnyDay som er en løsere modelPakkerne kommer til at indeholde:1 stk. kortærmet Jersey (der er tilføjet 1 lomme med Lynlås)1 stk. Langærmet Jersey (der er tilføjet 1 lomme med Lynlås)1 stk. korte Bib-shorts1 stk. VindvestPrisen bliver for alle medlemmer 1000 kronerDer kan som tidligere, for egen regning, bestilles yderligere tøj.

Løb i 2022Klubben giver tilskud til følgende cykelløb i 2022Grejsdallbet den 15-05-2022 (klubben betaler fuld beløb)Tour de syd den 29-05-2022 ( klubben betaler max 300 kr per deltager)

KLUBTURVi planlægger en klubtur til området omkring Horsens den første weekend i Juni.Så reserver allerede nu datoen i jeres kalender