Enkeltstart og Løvfaldsfest år 2017

posted in: Ikke kategoriseret | 0

INVITATION

ENKELTSTART & LØVFALDSFEST 2017
(LØRDAG D. 30. SEPTEMBER 2017)

Tiden nærmer sig for sæsonafslutningen og dermed også vores traditionsrige Enkeltstart og Løvfaldsfest.

ENKELTSTART:
Ruten vil igen i år være den ”klassiske” med start og slut ved Jegerup skole, hvor en rundstrækning skal køres 3 gange (samlet ca. 21 km). Ruten vil være afmærket med skilte.

Der køres i 3 kategorier: 1) Drenge under 60 år 2) Mænd over 60 år 3) Kvinder.

Starten går kl. 13.00, hvor første rytter sendes ud på ruten.

Når sidste rytter er kommet i mål og resultatet er gjort op, er der præmieoverrækkelse i skolens lokaler.

Til præmieoverrækkelsen gentager vi den stolte tradition med Sønderjysk kaffebord. Vi opfordrer alle til at medbringe hjemmebagt / hjemmebragt til kaffebordet, så vi kan få fyldt energi-depoterne op efter enkeltstarts-strabadserne.

Efter det sønderjyske kaffebord vil der være et ”afbræk” frem til aftenens spisning, hvor du kan vælge at tage hjem med cyklen og for at blive klar til aftenens Løvfaldsfest. Du er naturligvis også meget velkommen til at blive, hvor vi efter et bad, kan hjælpe hinanden med at gøre klar til aftenen, bordopdækning mm.

Deltagelse er gratis og vi håber at du vil medbringe rigtig mange fans/heppekor, så vi ryttere kan blive opildnet til at yde vores allerbedste.

LØVFALDSFEST:
Spisningen vil foregå i skolens store lokale og starter kl. 18.30

Maden blive leveret fra Hotel Vojens og der vil være vin samt øl og vand til. Så medmindre du har ønsker udover vin, øl og vand, behøver du dermed IKKE at medbringe egne drikkevarer.

Prisen for mad, fri vin, øl og vand er DKK 200 pr. person. Bemærk at klubben giver et tilskud til arrangementet, så prisen kan holdes på et rimeligt niveau. Betaling skal ske ved tilmelding. Beløbet bedes overført til JOCK’s konto i Nordea: Regnr. 2453 Kontonr. 5497341118

Din partner er som altid meget velkommen. Vi ser gerne at I levere festlige indslag eller anden underholdning.

Tilmelding skal ske senest søndag d. 24. september 2017 til undertegnede eller til kasserer, Christian Mumm, med angivelse af deltagelse i Enkeltstart og/eller Løvfaldsfest.

INVITATION
ENKELTSTART & LØVFALDSFEST 2017

Traditionen tro skal ”Årets cykelkammerat” kåres. (Nominering og indstilling v. de seneste 3 års udnævnte, Kjeld Riis Jensen, Ejnar Hansen & Per Fløjstrup ) ”Årets bommert” kåres – send gerne dit forslag til årets bommert med begrundelse til Jens Peter Rudbeck (jp.rudbeck@mail.tele.dk).

Til sidst en opfordring til at møde talstærkt op. Vi har haft nogle fantastiske afslutninger de senere år, og vi er sikre på at dette års afslutning bliver mindst lige så fantastisk – særligt hvis du møder op !

Vi ser frem til at modtage din tilmelding – på forhånd tak !

Mange cykelhilsner,
JOCK`s bestyrelse

Jens-Peter Rudbeck
JP.rudbeck@mail.tele.dk
Tlf. 72-58 44 65