Sensommer 2014

posted in: Ikke kategoriseret | 0

Så er vi kommet hen over det meste af sæson 2014, og vi nærmer os Enkeltstarten og Løvfalds-festen den 27. september, hvor der forhåbentlig er lige så god en opbakning, som der har været til træning og Høtte optaget. Det nye klubtøj blev fremvist på en god måde, som både klubben og vore sponsorer kan være godt tilfredse med. Fredag den 22. august var det et billede af JOCK der prydede JyskeVestkysten´s dækning af optoget. En god reklame for klubben.

I den forbindelse modtog vi jo alle nedenstående mail fra klubbens formand;

Hej alle,
Som i min sidste mail, kan jeg igen indlede med en stor tak for et flot fremmøde og flot præsentation af vores nye klubtøj – denne gang til Høtte optoget – og en helt særlig tak til Jens Peter, der tog initiativ til med meget kort varsel at arrangere JOCK’s deltagelse.

På JydskeVestkysten’s netavis (www.jv.dk) er første billedet til deres artikel om Høtte-optoget, et billede med JOCK og Jens Peter i forgrunden på han’s “alternative” cykel. Mon ikke også vi får god eksponering i den kommende uges lokalaviser ?
En ubetinget succes – både for vores sponsorer og selvfølgelig vores cykelklub :o)

PS: HUSK at sætte kryds i kalenderen til årets sæsonafslutning og Løvfaldsfest lørdag d. 27. september.

På vegne af bestyrelsen,

Mvh. Tim, JOCK